Hakkımızda

ÖKSÜM HUKUK & DANIŞMANLIK, çok yönlü hizmet veren bir hukuk ve danışmanlık ofisidir. Yerli ve yabancı, gerçek ve tüzel kişilere mükemmellik anlayışı ile uluslararası standartlarda, etkin ve çözüm odaklı avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetleri sunmayı prensip edinmiştir. ÖKSÜM HUKUK & DANIŞMANLIK yaklaşık 22 yıllık tecrübesiyle, alanında yetkin avukatlar ile hizmet vermektedir.

ÖKSÜM HUKUK & DANIŞMANLIK; İş Hukuku, Sigorta Hukuku, Şirketler Hukuku, Tüketici Hukuku, Fikri Haklar ve Rekabet Hukuku, İnşaat ve Gayrimenkul Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, İdare Hukuku ve Ceza Hukuku alanlarında dava ve takip hizmeti vermekte; ayrıca sözleşmelerin hazırlanması, müzakerelerinin yürütülmesi ve her türlü sözleşmeden kaynaklanan uyuşmazlıkların çözüme ulaştırılması ile hukuki danışmanlık sunmaktadır.  Büromuz müvekkillerine tam kapsamlı, açık ve anlaşılır bir dilde, profesyonel ve yüksek kalitede hukuk hizmeti vermeyi amaç edinmiştir. Müvekkillerine avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetlerini sunarken sadece mevcut ihtilafları çözmeyi değil, ileride gerçekleşmesi mümkün ihtilaflarında oluşmasını engellemeyi ve bunlara karşı hukuki tedbirler almayı temel çalışma prensibi olarak öngörmektedir. 

ÖKSÜM HUKUK & DANIŞMANLIK; alanı ile ilgili en önce tüm mevzuatı uzmanlığı dahilinde takip ederek, en doğru bilgi ve yöntemi akademik çevreyle irtibatlı şekilde tespite yönelmektedir. Deneyimi ve dinamik yapısı sayesinde müvekkil güvenini ve tanınmışlığını günbegün artıran ÖKSÜM HUKUK & DANIŞMANLIK; çalışma alanlarına ilişkin en kaliteli hizmeti vermeyi büyük bir zevkle vizyon edinmiştir. Bu itibarla, emek verilen, yoğun ve özenli bir çalışmanın başarıyı ıskalamayacağını bilmektedir.

ÖKSÜM HUKUK & DANIŞMANLIK, kurulduğu günden bu yana müvekkilleri lehine ortaya koyduğu etkin, farklı ve dinamik hukuki çözümlemeler ile hem müvekkilleri nezdinde hem de içinde bulunduğu hukuk camiası içinde kendine prestijli bir konum elde etmiş saygın bir hukuk bürosudur.

ÖKSÜM HUKUK & DANIŞMANLIK ailesi olarak bizler şu hususu önemle belirtmek isteriz ki bu gün itibariyle ulaşmış olduğumuz başarılı noktanın mimarı, her sektörden var olan geniş müvekkil portföyümüzün bize duyduğu güven ve bizim bu güvene dayalı olarak ortaya koyduğumuz liyakatli ve özenli çalışma performansımızdır.

Başarımızın ölçütü hem Hukuk Büromuzun ilkelerine hem de müvekkillerimizin değerlerine bağlı kalarak onların memnuniyetini sağlamaktır. 

SAYGILARIMIZLA…  

Ekibimiz

Gülşah öksüm
AVukat

Bora Öksüm
Avukat

Ahmet Öksüm
Avukat